Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megromolhatott a csirkemell?

Megromolhatott a csirkemell?

Figyelt kérdés
Kedden vettem a hentesnél, azóta a hűtőben van
2023. jan. 14. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

#9-esre- Ha nincs szaga, akkor kérdés sincs, természetesen minden további nélkül felhasználható.

Amúgy a cs.mellnek a gyártói szavideje 1 hét, csak úgy tájékoztatásul mondom a 2 napozósoknak.

2023. jan. 14. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
#11 így van, de ez friss vágásra igaz és ha nem szakadt meg a hűtőlánc. Kiskereskedelemben életemben nem láttam 1 napos csirkemellett.
2023. jan. 14. 22:34
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 itt esélyes, hogy friss, ez annak a helynek a mintaboltja ahol vágják szerencsétleneket (kb 1 km-re), csak akkor tud az ember pl csirkemellet venni, ha megfelelő időben érkezik

(nemegyszer volt, hogy koradélután mentem és mondták, hogy másnap 9re menjek, mert akkor már lesz)

2023. jan. 14. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha ma sem főzted meg, akkor engedd el.
2023. jan. 14. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnének az emberek, ha tudnák miket esznek. Még a legjobb éttermekben se dobálják ki a 3 napos húst.

Mosd meg, szagold meg, ha nem büdös nincs baja. Ha enyhe szaga van, akkor sem romlott, csak az élvezeti értékéből vesztett jelentősen, de gond nélkül ehető.

2023. jan. 15. 00:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!