3/11 anonim válasza:
Hogy néz ki az a "cupákos" szalonna?
4/11 egytitokzatoslány válasza:
Abáltszalonna, füstöltszalonna, húsosszalonna, melyik ezek közül amire gondoltál?
6/11 anonim válasza:
Csontos császár csak fövés után ki kell venni a csontot.
8/11 A kérdező kommentje:
Arra mondják amit pecsenyésnél lehet kapni sütve, és melegen eszik
2023. jan. 9. 12:55
10/11 anonim válasza:
"Arra mondják amit pecsenyésnél lehet kapni sütve, és melegen eszik"
Nem tudom, KIK mondják, soha nem hallottam még sehol.
Másrészt a szalonna füstölt húsokhoz tartozik, az nem szokás sütni (kivéve tüz mellett néha), föleg nem pecsenyésnél, ahol MINDIG friss húsokat sütnek.
A leírás alapján esetleg sült oldalas lehetne, de azt normális ember annak nevezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!