Olcsó élelmiszer beszerzési helyek Budapesten?
Sajnos az áremelkedést nagyon megéreztük, ezért kérlek írj olyan helyeket, ahol olcsón lehet vásárolni.
Általában akciós termékeket veszünk, próbáljuk nézni a piacokat, hátha ott olcsóbb néhány zöldség - gyümölcs beszerzése. Előre főzünk napokra, nem veszünk rágcsát, extra ételeket. Időnként használjuk a Munch alkalmazást, és ha mázlink van, a multiknál néha elcsípünk néhány leárazott terméket.
Te hogyan spórolsz?
Jöhetnek olyan helyek/éttermek is, ahol zárás előtt leárazottak az élelmiszerek amik megmaradnak, vagy olyan boltok/piacok, ahol jó áron lehet vásárolni.
Helyileg Budapesten.
Köszi, ha segítesz! :)
Kínai. Apám futár, gyakran betéved különböző kínaikba, és nem egyszer úgy jött haza este, hogy hozott valamit. 400 ft-os tonhalsaláta, hozott 10 db-ot (szerintem ugyanazt a félét láttam 800-ért a Spárban). Máskor sima tonhalkonzervet, 10-en valahánydarabot 300 ft környékén. Megint máskor tizenvalahány 350 ft-os babkonzervet (paradicsomos és csípős, mindkettő fajta finom volt).
Én csak a közeli nagyobb kínaiba járok, ott kb 400 ft-ért látom azt a nápolyit, amit a Spárban 6-8 körül. Sokkal drágább.
A fent említett dolgok akciósak voltak, de emelkedéssel sincsenek olyan árban, mint a Spár, Príma, bármi más. Az ilyen helyeken érdemes körülnézni, lehet találni jó dolgokat.
Ecofamily is egy olcsón bolt, de amúgy piacok, kínai boltok, közeli lejáratú termékek (fagyóba akár), nagy kiszerelésben vásárolni: 5kg-s rizs pl.
Ezek mellett mi előre írjuk a listát, hogy mit eszünk a héten, figyeljük az akciókat, kevesebb húst eszünk, több rizst, burgonyát, főzeléket. Otthon készítjük a nasit: pogácsa, sajtos süti, édességek, müzli..
Köszönöm nektek a segítséget!
4-es: Ha nem bánod, a Hollandiai élet/munka kapcsán, pár kérdés erejéig, írhatok neked privátot?
Most találtam: cashmap.hu
Össze van gyűjtve, hogy mi melyik boltban mennyi. Ha olyan helyen laksz ahol sok fél bolt van akkor jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!