Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » SOS! Meg merjem főzni pörköltnek?

SOS! Meg merjem főzni pörköltnek?

Figyelt kérdés
Vettem sertéscombot, de száraz és sötét színű néhol, nem büdös, teljesen jó illata van, csak furcsa nekem, ilyet még nem vettem. Mitől lehet ez?

2023. jan. 4. 09:23
 1/4 anonim válasza:
7%
Pfuj
2023. jan. 4. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Egy fotó nem ártana (feltöltöd képszerverrre - képfeltöltés.hu (ö és é nélkül, o-vel és e-vel), de így január 4-én, mikor minden elindult - gyerekeknek iskola, felnőtteknek munkahely - és mindenkinek mennie kell minden hétköznap kötelezően dolgozni - nos, egyébként sem (karácsonykor se lenne ilyesmi jó), de most különösen nem kockáztatnék. Nem éri meg!Dobd ki, esetleg főzd meg és add a kutyának... (ha van), bár lehet, még ő is inkább csak szív vele...
2023. jan. 4. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha "száraz", akkor az pont azt jelenti, hogy nem fagyasztott húst kaptál, hanem frisset. A hentes által lefagyasztott húsok eresztenek levet, hogy átázik a papír mire hazaérsz vele.

Nem tudom mit jelent az, hogy "sötét színű néhol", a sötét szín lehet véraláfutás.

Ha nem büdös, nem nyálkás, akkor annak semmi baja, nyugodtan főzd meg!

2023. jan. 4. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt büdös egyáltalán, sőt nem is volt az a kegyetlen erős hús szaga, ezért kidobni sajnáltam volna és azt olvastam a sötét szín azt jelenti idősebb a sertés, meg szerintem vér lehetett még benne attól lehetett sötétebb. Megfőztem, két és fél órát főtt, nagyon finom puha lett.
2023. jan. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!