Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Túl puha parasztkolbász vágása?

Túl puha parasztkolbász vágása?

Figyelt kérdés
Van valami jó praktika rá? A bőrét is amikor le akartam húzni kettévállt az egész kolbász, végül úgyahogy le tudtam szedni a meleg vizes megoldással, de szeletelésnél szétmálik az egész, már egy órája a fagyasztóban van, még mindig puha gyurma állaga van
2022. dec. 29. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jó lesz,fel fagyott állapotban fel tudod karikázni csak pl levesben szét is fő.

De rakott krumpliba jó lehet.

2022. dec. 29. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
hűvös helyen akaszd fel pár napra, egy hétre szikkadni.
2022. dec. 30. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!