Túl puha parasztkolbász vágása?
Figyelt kérdés
Van valami jó praktika rá? A bőrét is amikor le akartam húzni kettévállt az egész kolbász, végül úgyahogy le tudtam szedni a meleg vizes megoldással, de szeletelésnél szétmálik az egész, már egy órája a fagyasztóban van, még mindig puha gyurma állaga van2022. dec. 29. 18:16
1/2 anonim válasza:
Úgy jó lesz,fel fagyott állapotban fel tudod karikázni csak pl levesben szét is fő.
De rakott krumpliba jó lehet.
2/2 anonim válasza:
hűvös helyen akaszd fel pár napra, egy hétre szikkadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!