Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölt parasztkolbászt hol,...

Füstölt parasztkolbászt hol, és hogyan tudnám kiszárítani?

Figyelt kérdés

Kaptam házi füstölt parasztkolbászt, nemrég töltötték és füstölték. Csak egy baja van, h még ngyon puha, és én kiszáradva szeretem, amikor már kemény.

Mivel nincs kamrám,erkélyem nem tudom hol szárítani.a lakásba 18-20 fokban megromlik.A hűtő marad esetleg.de ott meg becsomagolva (papír) tuti nem szárad ki.

2014. jan. 17. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól szellőző helyen 18-20 fokban kiszárad, ha a relatív nedvességtartalom 60% alatt van. Hűtőben meg csomagolás nélkül kell tartani.
2014. jan. 17. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha hűtőben tartod, ne legyen becsomagolva. Milyen épületben laksz, hogy még erkély sincs? Csak érdeklődöm.
2014. jan. 17. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

"Milyen épületben laksz, hogy még erkély sincs?"

Hmm, négy különböző lakásban éltem eddig, erkély egyik lakásban sem volt. Elég sok házban vannak erkélytelen lakások, ez a kolbászos probléma engem is érint. Nálunk általában a hűtőben van a kolbász, de nem a legjobb megoldás, az egyértelmű.

2014. jan. 17. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
nálunk sincs erkély, ezért mi fehér papírszalvétába tekertük, ráraktuk egy újságlapra, és kitettük a konyhában a két ablak közé, mert ott levegő is van, és rági ház, régi ablak - a levegő is mozog. lassan egy hónapja ott van, egész jól alakul, semmi baja nincs.
2014. jan. 18. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
jaj, kétszer mozog a levegő, pedig az egyik helyett azt akartam, írni, hogy hűvös is van a két ablak között :)
2014. jan. 18. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Így is érthető volt, és egész jó tipp, legközelebb kipróbálom én is. :)
2014. jan. 18. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mivel nálam nincs régi ablak, marad a hűtős megoldás.
2014. jan. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!