A csirke zsír (tik zsír) alkalmas e fogyasztásra - ti szoktátok e elfogyasztani azt a zsírt, ami a nevezett szárnyas sütésekor keletkezik?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 11:56
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2022. dec. 19. 09:01
12/14 anonim válasza:
Nekem a gyesznózsír a kedvencem, sokszor az algériai barátom ételébe is belecsempészek...
13/14 anonim válasza:
Az egyik legfinomabb. Le szoktam szedni a farhátról, nyakról stb a bőrt és kisütöm a zsírját.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!
ápr. 24. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!