Miért fura, hogy nem eszek szárnyast?
Semmi féle tollas szárnyas állat húsát nem eszem meg.. Se kacsa, se csirke, se pulyka semmi. A gondolattól is kiráz a hideg.
Marha, sertés, birka, kecske, vaddisznó, őz, szarvas jöhet. Bármi ami nem madár.
Kb mindenhol úgy néznek rám, minz valami ufora, ahol mondom.
Család meg a férjem családja is megszokta, pl grillezésre nekem mindig vettek külön sertés szeletet vagy valamit, de mindig van valaki aki azért rácsodálkozik erre. Megva szokásos még csirkemellett se? kérdés :D Nem , azt sem.. :D
Más van így vele?
"még csirkemellett se? kérdés :D Nem , azt sem.. :D"
Most akkor mit jelent ez a :D jel? Azt hogy viccelsz , és valójában megeszed a csirkemellet?
Vagy tényleg nem? Komolyan? Azt sem?
;)
Én sem eszek és még tojást sem. 24 évesen odáig eljutottam pl csirkepöri szaftját leszűrve megeszem tésztán. Mekis csirke falatokat vagy ha nagyon nincs csike íze a mézes mustároa csikemellet grillezve tárcsázva.
Nem érdekelnek a rokonok sem, kisebb koromban a nagyszüleim eljátszották ha nem eszem meg a csirkét nem kapok mást, nem állhattam fel az asztaltól, vagy szidtak mint aki embert ölt a rokonoknak vagy szomszédoknak.
Én meg semmilyen, vízből jövőt nem eszem, halat sem.
Konkrétan undorodom tőlük.
És akkor mi van? Nem magyarázkodom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!