A csirke zsír (tik zsír) alkalmas e fogyasztásra - ti szoktátok e elfogyasztani azt a zsírt, ami a nevezett szárnyas sütésekor keletkezik?
Simán.
Sőt, én leszedem a bőrt, hájat, gyűjtögetem a fagyóban és amikor összejön egy érdemleges mennyiség, kisütöm. A tepertője meg kifejezetten extra finom.
A zsírt meg felhasználom sütéshez-főzéshez, egyes sütitésztáknak még plusz omlósságot is ad.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat... Örülök hogy ezt írt átok
Azt nem is tudom hogy merült fel... Ezek szerint indokolatlanul
Na és mi a különbség ilyen értelemben a csirke és a tyúk között?
Köszönöm!!
Alapvetően azért tudtam, hogy mi a különbség a csirke és a tyúk között.....
Egy fejlettebb csirke és egy tyúk között szerintem már nincs akkora különbség legalábbis ránézésre....
Mondjuk, azt nem tudom így fejből hogy hány éves kora után hívják a csirkét tyúknak.... De utána tudnak nézni biztosan az interneten...
Köszi a válaszokat!!
Igen, IMÁDOM! Szerintem a tyúk zsír az az egyik legjobb, legfinomabb zsír. Kenyérre kenve, kicsi só, lilahagyma, paradicsom, mennyei manna!
A tepertőjét is IMÁDOM! Az is mennyei manna számomra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!