Cigányok esznek mézet?
Figyelt kérdés
Őstermelők vagyunk, és azt figyeltem meg, hogy roma vásárlónk még egy sem akadt.Ennek van valami különös oka?2022. nov. 6. 10:32
2/8 anonim válasza:
Szerintem simán csak nincs rá pénzük. Inkább alapélelmiszerekre költenek.
4/8 anonim válasza:
Most komolyan. Gondolod, hogy a mézben van valami amit a cigányok szervezete nem szeret?
5/8 anonim válasza:
Ritkán de igen, néha szoktunk, amikor megjön a kisebbségi támogatás,amúgy nem telne rá.
6/8 anonim válasza:
"Ritkán de igen, néha szoktunk, amikor megjön a kisebbségi támogatás,amúgy nem telne rá."
Esetleg meg lehetne próbálkozni a munka nevezetű tevékenységgel. Jah és a munka az nem eggyenlő a lopással.
7/8 anonim válasza:
Ugyan már. Dolgozni? Nem is hallottam még ezt a szót. Családom generációk óta naponta lop és képzeld el jól élünk, sokkal jobban mint akik egész nap gürcölnek egy szar munkahelyen.
8/8 anonim válasza:
Megveszik a legolcsóbbat a boltban . Ők egy valami adnak csak azok a külső megjelenés, márkás ruhák, régen menő autó .
Ház összedőlhet, gyerekek éhenhalhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!