Kínai kaja eláll két napig?
Figyelt kérdés
Ha tegnap egy kínai gyorsétteremben vettem csirkét és rizst, és azóta hűtőben tartottam, akkor holnap még megehetem 16/l2022. nov. 5. 12:08
2/9 anonim válasza:
Persze, semmi baja nem lesz.
De a korodnak mi köze ehhez??
3/9 anonim válasza:
Ha jót akarsz ne egyél ilyen szemetet.
Két kézzel szórják az ízfokozót.
4/9 anonim válasza:
3. Miért másban nincs??
Manapság már a kenyérben is van!!
6/9 anonim válasza:
4. De másban is van de nem annyi mint amennyit a kínaiak használnak.
Nézz utánna a kínai betegségnek.
És én már láttam kínai konyhát belülről..🤮
8/9 anonim válasza:
Megeheted, de nem teljesen kockázat nélkül. Én már párórásan sem enném meg nyugodtan, de lehet h azért, mert tanultam mikrobioszt.
9/9 anonim válasza:
én kétszer jártam úgy hogy mikor megvettem délben oké volt, de estére megsavanyodott egy kicsit a bambuszos-gombás csirke része, szóval ami nem ilyen darabszámos hanem szószos jellegű feltét. és onnan gondolom hogy valami nem oké mert azóta is ettem mert elfelejtettem, de a vége másnapra maradt és még akkor sem éreztem azt amit korábban szóval akkor "jó" volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!