Vettem egy kínai banános mochit és az a kérdésem ,hogy ezzel mit kell csinálni?Van benne egy kis tasak amiben föld szerű por darabok vannak,nem tudom mi lehet ez és ,hogy mit csináljak vele.Bele kell tenni vízbe a port és a vízbe a mochit?
Hogy ízlett?
Nekem nagyon nem jött be
Ha megetted annak a nedvesség elszívó tasaknak a tartalmát, akkor irány az ügyelet!!!!
A mochi japán, nem kínai.
Maga a mochi olyan állagú mint a keményebb nyers tészta (pl levesbe való tészta mielőtt kiszárítod/főzöd).
Ízre meg függ attól milyet vettél, de úgy àltalában a japàn konyha édességei sokkal kevésbé intenzív ízűek, mint amit európában megszokhattál.
Rizsből készül, nagyon sokat püfölik ameddig nyúlós lesz.
Tölteléknek/íznek szokott lenni fagyi, édes vörös bab pép, matcha, eper, tej, fekete szezámmag, stb.
Engem kicsit a szilvás gombócra emlékeztet, csak rizsből, prézli nélkül.
8, te miről beszélsz?
először is a banán fogyasztása nagyon népszerű japánban, emiatt nagyon gyakori pl a banános tej a boltokban. kb mint nálunk a kakaós vagy a karamellás.
kettő, nem csak, hogy megterem náluk a banán, de van saját őshonos japán faj
három, fél ázsia használja a banán levelét főzésre, kosárfonásra, egyebekre.
#7 Ez nem hinném ,hogy granulátum.Ez valami nedvesség elszívó cucc szerintem.De azért köszönet azoknak akik felpontozták amit írt,főleg ,hogy nem is akartam kakaót csinálni.A ti dolgotok nem érdekel mit csináltok,de azért annyi tisztelet lehetne bennetek ,hogy nem hülyéztek le egy ismeretlen embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!