Duiwel kérdése:
Danone banános joghurtban találtam egy kukacot, szerintetek hogy került bele, esetleg a gyártás folyamán?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 21:44
1/17 anonim válasza:
Lehetséges, de azért nyugodtan edd meg (a kukacot is).
2/17 anonim válasza:
Nagyon durva. Amúgy lehetséges, hogy gyártás folyamán került bele, rossz higiénia miatt esetleg, de én konkrétan már banánban is találtam kukacot :/
3/17 anonim válasza:
Ez érdekes, mert nagynéném a Danonenál dolgozott :)
4/17 anonim válasza:
3as: es az kizarja azt a lehetoseget h van kukac a danoneban? :D
5/17 anonim válasza:
Véletlenül kerülhetett bele. Azt bizonyítja, hogy tényleg gyümölcsből készül (egy része).
6/17 anonim válasza:
A gyümölcsből simán. Semmi bajod nem lesz tőle.
7/17 anonim válasza:
Én a Danone málnás joghurtjában haraptam rá egy bogárra. Kiköptem, és akkor láttam, hogy egy feket bogár, a kolléganőim el voltak képedve.
8/17 frequency válasza:
Erre szoktam mondani: Sose tudhatod a gyártók milyen szarral etetnek meg ti meg jól bezabáltok belőle. :P
Rá kellene írni a joghurt dobozára hogy, nyomokban friss húst tartalmazhat. :D
9/17 anonim válasza:
Értem már miért ilyen drágák a gyümölcsös joghurtok, a plusz fehérje adag, a hús miatt...
(De ez így átverés, mindegyik drága, pedig nincs mindegyikben.:)
10/17 terményes válasza:
... én kukacban találtam Danon joghurtot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!