Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől romlik meg ennyivel idő...

Mitől romlik meg ennyivel idő előtt a tej?

Figyelt kérdés
Felbontottam ma egy Aldi Milfina 2,8-as tejet és romlott volt holott bár október 11-ig jónak kellett volna lenni elvileg. Darabos volt, szétvált híg a teteje, összeállt az alja és keserű,nem savanyú!! az íze. Többedszerre járok így ilyen tejárak mellett nem vicces.
2022. szept. 28. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tárolták a boltban
2022. szept. 28. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem föltétlenül tárolási hiba.

Én egy konkrét márkával jártam így, hogy a fele volt elfogadható, a másik fele meg minimum gyanús, vagy ilyen, amit leírtál.

És étterembe rendeltem, szóval ilyen több száz literről beszélünk.

1 liternél lehet akár csomagolási hiba is. Vagy szállításnál megsérült.

Ha visszatérő probléma, akkor jelezd a bolt felé, pláne így hogy saját márkás, és válts márkát.

2022. szept. 28. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is vidd vissza.

Másodszor szállítás során valahol sérült a csomagolás, ezért romlott meg.

Velem még soha nem fordult elö ilyen, feltehetöen az adott üzletben vagy a szállítóiknál van valami gond.

2022. szept. 28. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Milyen tej árak? A 2,8as hatósági áras ha nem tűnt volna fel...
2022. szept. 28. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
#4, most dobtam egy hátast. Ami okt 11-ig őrzi meg, az nem UHT tej.
2022. szept. 28. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk a Penny-ben rendszeresen látom, hogy az eladótérben állnak húsok, tejtermékek. Ki tudja, hogy a raktárban mennyi ideig volt hűtés nélkül. Viszont ezeknek a tejeknek hosszabb időt kell hűtés nélkül tölteni, hogy megromoljon. Nyáron, ha kibontok egy tejet és nem rakom vissza a hűtőbe, az másnapra még nincs megromolva.
2022. szept. 28. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lehetne UHT? Nem feltétlen MA csomagolták, lehet akár már egy hónapja is az üzletben
2022. szept. 28. 21:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor szerintem a bolti helytelen tárolás lehet az ok. Gondolkodtam visszavihető-e és elhiszik-e, hogy nem felbontva romlott meg nálam, tényleg azanap bontottam mikor mondtam. Aztán inkább kiöntöttem mivel nem tudok bizonyítani semmit csak ha ott még az üzletben kibontanám. Ti amúgy visszavittétek volna?
2022. szept. 29. 07:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Ami az árvitát illeti, én hatósági áras tejet nem kapok sehol!!! Ez is konkrétan 345Ft-os volt!
2022. szept. 29. 07:27
 10/12 A kérdező kommentje:
6. Igen, az előző tej amit vettem Riska feliratú szélesebb fehér dobozos volt, az például szerintem 2 hétig is a hűtőmben volt felbontva és az utolsó cseppig romlatlan maradt mire megiszogattam.
2022. szept. 29. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!