Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lenne buntudatotok hogy a...

Lenne buntudatotok hogy a dragabb jo minosegu kajakat veszitek, nem az olcsobbat ebbe a gazdasagi helyzetbe?

Figyelt kérdés
Pl. Nem a 60szazalek hustartalmu szalamit 600 ftert, hanem a pick teliszalamit ami 160g hus per 100 g. Vagy a pannonia sajtot, tokaji aszut, danone joghurtot pl. a sparos joghurt helyett.flancolasnak erzem atlagkeresetukent hiszen havi 60 ezret sporolnek ha nem ragaszkodnek ehhez.
2022. szept. 22. 19:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem érzékeled, mi jön, ezért nem tartalékolsz.
2022. szept. 22. 19:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Miert mi jön?
2022. szept. 22. 19:58
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Amíg simán belefér a költségvetésbe, addig nem fogok kaján spórolni. Ha már necces lesz anyagilag, akkor inkább az adagokat csökkentem és nem a minőséget.
2022. szept. 22. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Elég gyermeteg ez a kérdés.

Aki megengedheti magának a drága élelmiszereket, miért kellene, hogy bűntudata legyen?

Akkor lenne ennek a kérdésnek értelme, ha az illető magának minőségi kajákat vásárolna, miközben a család többi tagjának a gyenge minőségű ételeket adná, mondván, hogy csak arra telik.

Egyébként az sem biztos, hogy a drágább minden esetben jobb minőséget is jelent, egy McDonald’sban is be lehet falni 8-10 ezer forintért egy vacsorát, otthon meg adni a krumpli levest a gyereknek.

2022. szept. 22. 20:03
 5/16 anonim válasza:
100%
Nem, a drágábbakat veszem én is. Átlagosnál kicsit jobb keresetem van, nem vagyok egy zabagép, de szeretem a minőséget.
2022. szept. 22. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
Van bűntudatom, csak nem tudnám mire költeni azt a 60-at, amit megspórolnék. :)
2022. szept. 22. 20:46
 7/16 anonim ***** válasza:
38%

"Ha már necces lesz anyagilag, akkor inkább az adagokat csökkentem és nem a minőséget"

Ez mondjuk csak elhízott embereknél járható út (hosszú távon).

2022. szept. 22. 20:46
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
7 Nem feltétlenül. Kevesebb hús, heti 4-5 alkalom helyett heti 2, több zöldség, idényzöldségekre fókuszálva, télen fél kiló paradicsom helyett 1-2 darab, csak azért, mert imádom még akkor is amikor alig van íze :D Sonkából annyit, hogy heti 4-5 helyett heti 1-2 napon legyen, ilyesmire gondolok. 3as
2022. szept. 22. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Az oké, de végül is akkor nem az adagokat csökkented, hanem az étrend összetételén változtatsz.
2022. szept. 22. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:
16%
Spóroljon az, akinek szüksége van rá.
2022. szept. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!