A sárgarépa ehető nyersen?
Figyelt kérdés
Vagy fontos megfőzni, hogy puhább legyen? (pl a fogak megkímélése miatt)
Csak a csap alatt szoktam hideg víz alatt elmosni. Nem is szoktam meghámozni.
Más is szereti így?
2022. szept. 21. 20:24
1/10 anonim válasza:
Hogyne lenne nyersen ehető. Ha még jók a fogaid, akkor különben sem tesz jót ha csak puhát eszel.
3/10 anonim válasza:
Persze, eheto. Ha eleg ep a heja akkor eleg megmosni, hamozni se kell
4/10 anonim válasza:
Én mindig megpucolom, de rendszeresen esszük nyersen.
5/10 anonim válasza:
Megpucolod, megmosod és megeszed.
Nekem ízlik, szeretem nyersen.
6/10 anonim válasza:
Nekem alapból csak nyersen ízlik.
Ami meg a fogakat illeti, nekem levesben lévő puha, főtt sárgarépától tört ki a fogam, szóval...
7/10 anonim válasza:
"Ami meg a fogakat illeti, nekem levesben lévő puha, főtt sárgarépától tört ki a fogam, szóval..."
Akkor az a fog már eleve rossz volt.
8/10 A kérdező kommentje:
És fontos megpucolni?
Nem elég megmosni a csap alatt?
2022. szept. 21. 22:10
9/10 anonim válasza:
Ez ízlés kérdése. Bár én sok házi répát használok ami földes, meg nem szabályos alakú, gyorsabb megpucolni, mint mosni.
10/10 anonim válasza:
Érdemesebb pucolni, mert nem tudod milyen vegyszer-vagy műtrágyamaradvány van rajta, amit nem tudsz lesikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!