A hűtőben hogy érdemes tárolni a gyümölcsöt/zöldséget?
Figyelt kérdés
Pl uborka, paprika, paradicsom stb
Zacskóba szoktam őket külön rakni amikor megveszem, viszont azt vettem észre hogy pl a kígyóuborka ha a zacskóban marad a hűtőben meglágyul. Ergó elkezd megromlani?
Érdemes kiteríteni a zacskót mint egy alátétként és szellőzni hagyni őket a hűtőben?
2022. szept. 17. 13:15
1/7 anonim válasza:
Nekem legjobban az vált be, hogy a zacskót nem zárom le, viszont egy papírszalvétán vannak a zöldségfélék a zacskón belül
2/7 anonim válasza:
Én simán beleöntöm az alsó, erre a célra kitalált rekeszbe és kész!
Arra kell csak figyelni, hogy alma vagy citrusfélék ne kerüljenek oda.
3/7 anonim válasza:
Alul lyukas muanyag dobozban, nyitva
4/7 anonim válasza:
Zacskó száját nyitva kell hagyni, és rakni bele valamilyen papírt is (szalvéta, papírtörlő, de én leginkább újságpapírt szoktam), ami felszívja a nedvességet.
5/7 anonim válasza:
4-es: újságpapírt nem szabadna élelmiszerekhez tenni, mert a nyumdafesték erösen mérgezö hosszabb távon és párás elvegöben is kioldódik az élelmiszerekbe. Erre találták ki a konyhai papírtörlöket, azokban nincs egészségkárosító anyag!
6/7 anonim válasza:
#5 Milyen mérgező anyag van a nyomdafestékben?
7/7 anonim válasza:
Én nem zacskóba teszem hanem mosatlanul dobozolom. Ha valamit megbontok, pl saláta és paprika az megmosva megfér egymás mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!