Csak én utálom ennyire Ketchupot? Majonézt vagy tejfölt tennék én pizzára!
A pizzára NEM VALÓ SEMMI, az úgy jó, ahogy van (Feltéve, hogy JÒ pizza, nem valami kiskocsmai barkácsolmány) A kész pizzára bármit is tenni barbárság!
Kb olyan, mintha valaki a marhapörköltbe lekvárt tenne!
Hallod, itt az echte olaszok szoktak tenni a pizzára csilli vagy szarvasgomba olajat, és van olyan is, amire utólag kerül a nyers spenót, a sonka meg a parmezán.
Szóval nem mondanám, hogy soha, semmilyen esetben nem kerül pizzára sütés után már semmi, de ugyanakkor a ketchup nem való rá.
A ketchup egy viszonylag silány paradicsom készítmény, a pizza alap szósza sokkal jobb minőség, mind ízre mind alapanyagra.
Szóval nem, az analógia nem lekvár a pörköltbe, hanem mintha a marhás macskakonzervet öntenéd bele a marhapörköltbe, azzal hogy hát mindkettő tehénből van.
Én imádom a ketchupot melegszendvicsen pl
De pizzára nem szoktam, csak akkor ha pékségben vett pizza borzalmas. Megmelegítem, ketchup rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!