Pizzára én kb semmit, de ja utálom a ketchupot magában, max majonézzel elkeverve vagy mint burger szósz eszem meg.
2022. szept. 13. 12:14
2/21 anonim válasza:
Szerintem jó pizzára bármi ilyesmit tenni bűn :D Olyan pizzát meg nem eszek, amit csak extra szósszal lehet elviselni.
Egyébként én se vagyok nagy kedvelője a ketchupnak, nagyon ritka, hogy valamibe használnám, kb. csak hamburgerszószhoz ami nálam mustár + majonéz + ketchup.
2022. szept. 13. 12:19
3/21 anonim válasza:
Imádom a ketchupot, de nem szoktam használni pizzán. Egyedül a Songoku-n tudom elképzelni közvetlen fogyasztás előtt, de oda se szoktam nyomni.
Egyébként aki nem szereti a ketchupot azt megkérdezném, hogy evett-e már valóban jó minőségűt vagy csak ilyen tesco márkás ótvar gumi ízű paradicsomot nem látott soha moslékot? Mert azt én sem szeretem.
2022. szept. 13. 12:23
4/21 anonim válasza:
Az olaszok kb. keresztre is feszítenének, ha ketchupot kérnél a pizzájukra. :D
2022. szept. 13. 12:28
5/21 anonim válasza:
Én sem rajongok érte.
3-as, kóstoltam, révén hogy mi gyártjuk szinte az összeset
2022. szept. 13. 12:39
6/21 anonim válasza:
Hát tegyél azt!
Még mustárt is szoktam.
2022. szept. 13. 12:43
7/21 anonim válasza:
3 Én is kóstoltam sokfélét, de nem szeretem egyiket sem. Túl édes, nem szeretem az ilyesmit. Majonézt is csak nagyon kevés kajában szeretem, egyedül a csípős (colman's vagy dijoni) mustár az, amit tényleg szeretek.
2022. szept. 13. 12:44
8/21 anonim válasza:
Csak te! Mindenki más vagy kedveli, vagy elviseli, esetleg nem szereti. Te vagy a gasztronomia utálkozo különlegessége! Csak igy tovább!!!!
2022. szept. 13. 12:54
9/21 anonim válasza:
Én szeretem, pl sajtos tésztához, disznótoroshoz, melegszendvicshez, virslihez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!