Mennyire spóroltok az élelmiszeren pl. a két évvel ezelőtti szokásaitokhoz képest?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 09:10
11/21 anonim válasza:
Paradicsom, télen?
Ilyen energiaárakkal?
Lesz az 8 ezer is kg-ja.
12/21 anonim válasza:
Mindig is figyeltem az akciókat és tudatosan vásároltam. Kb annyit változott hogy mostmár előre nézem ki az akciót és utána megyek abba a boltba nem a boltba megyek és ott nézegetem
13/21 anonim válasza:
Ha drágálom, nem veszem meg. 400-ért adják a burgonyát, ott marad. Majd eszem akkor ha 300 lesz.
14/21 anonim válasza:
Jelentősen. 2 évvel ezelőtt sokat rendeltünk házhoz, mert viszonylag olcsó volt, szórták a kuponokat hozzá mintha nem lenne holnap. Aztán amikor kartellezni kezdett a két ételkiszállító cég (pöccre egyforma szállítási díjra álltak be, kupon nuku) elkezdtünk inkább busszal bejárni az étterembe, mert oda-vissza olcsóbb a buszjegy mint a szállítási díj. De az étterem március óta havi szinten emeli az árát, amit egy ideig elviseltem, a bolti kaja is drágul, szóval nem lennék előrébb, de most elérte azt a határt, hogy egyedül kerül annyiba az ebédem, mint amit márciusban két főre fizettem. Úgyhogy most már az sincs, hanem a boltban az mai napon lejáró leértékelteket élelmiszerre és az árstopos csirkemellre szoktam át, a fagyasztóba bespájzoltam belőlük, talán egy hónapig kibírnám, ha elszabadul a pokol. Igaz azt meg is kell főzni, ami energia, szóval nem biztos hogy előrébb leszek, ha megjön a villanyszámla.
15/21 anonim válasza:
Gyorsan készülő ételeket főzök, két napra. A boltban is megnézem az árakat.
16/21 anonim válasza:
Én jobban odafigyelek, régebben elég sok kaja ment a kukába.
17/21 anonim válasza:
Kaja alapanyag vásárlásnál eddig sem vettünk hülyeségeket, most sem.
Annyi a spórolás, hogy minden hónapban volt kb. 5 nap, amikor kifőzdéből hozattuk az ebédet (menüt), mert határidős munkáim miatt nem fért bele a főzés. Most előre főzök és fagyasztom, vagy valahogy kiszorítom az időt főzésre azokon a napokon is.
18/21 anonim válasza:
Nem csak az ár miatt, de kétszer is átgondolom, mit veszek meg.
19/21 anonim válasza:
Most elkezdem nézni a bolti blokkokat is. Vettem ma 13 féle terméket, egynél hibás a kassza ár.
30db-os tojás 1200 helyett 1999.
Penny
20/21 anonim válasza:
Semennyire, mivel eddig is értelmesen vásároltam, nem pedig csupa hasontalan/mirelit/félkész marhaságot, ami legalább rhadt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!