Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire spóroltok az élelmisz...

Mennyire spóroltok az élelmiszeren pl. a két évvel ezelőtti szokásaitokhoz képest?

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 09:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

Paradicsom, télen?

Ilyen energiaárakkal?

Lesz az 8 ezer is kg-ja.

2022. szept. 13. 10:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is figyeltem az akciókat és tudatosan vásároltam. Kb annyit változott hogy mostmár előre nézem ki az akciót és utána megyek abba a boltba nem a boltba megyek és ott nézegetem
2022. szept. 13. 11:00
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha drágálom, nem veszem meg. 400-ért adják a burgonyát, ott marad. Majd eszem akkor ha 300 lesz.
2022. szept. 13. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Jelentősen. 2 évvel ezelőtt sokat rendeltünk házhoz, mert viszonylag olcsó volt, szórták a kuponokat hozzá mintha nem lenne holnap. Aztán amikor kartellezni kezdett a két ételkiszállító cég (pöccre egyforma szállítási díjra álltak be, kupon nuku) elkezdtünk inkább busszal bejárni az étterembe, mert oda-vissza olcsóbb a buszjegy mint a szállítási díj. De az étterem március óta havi szinten emeli az árát, amit egy ideig elviseltem, a bolti kaja is drágul, szóval nem lennék előrébb, de most elérte azt a határt, hogy egyedül kerül annyiba az ebédem, mint amit márciusban két főre fizettem. Úgyhogy most már az sincs, hanem a boltban az mai napon lejáró leértékelteket élelmiszerre és az árstopos csirkemellre szoktam át, a fagyasztóba bespájzoltam belőlük, talán egy hónapig kibírnám, ha elszabadul a pokol. Igaz azt meg is kell főzni, ami energia, szóval nem biztos hogy előrébb leszek, ha megjön a villanyszámla.
2022. szept. 13. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Gyorsan készülő ételeket főzök, két napra. A boltban is megnézem az árakat.
2022. szept. 13. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban odafigyelek, régebben elég sok kaja ment a kukába.
2022. szept. 13. 12:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kaja alapanyag vásárlásnál eddig sem vettünk hülyeségeket, most sem.

Annyi a spórolás, hogy minden hónapban volt kb. 5 nap, amikor kifőzdéből hozattuk az ebédet (menüt), mert határidős munkáim miatt nem fért bele a főzés. Most előre főzök és fagyasztom, vagy valahogy kiszorítom az időt főzésre azokon a napokon is.

2022. szept. 13. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak az ár miatt, de kétszer is átgondolom, mit veszek meg.
2022. szept. 13. 15:56
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Most elkezdem nézni a bolti blokkokat is. Vettem ma 13 féle terméket, egynél hibás a kassza ár.

30db-os tojás 1200 helyett 1999.

Penny

2022. szept. 13. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, mivel eddig is értelmesen vásároltam, nem pedig csupa hasontalan/mirelit/félkész marhaságot, ami legalább rhadt drága.
2022. szept. 13. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!