Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a kedvenc ételed és italod?

Mi a kedvenc ételed és italod?

Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Kedvenc ételem a rakott spenótos tészta, amit egy recept alapján a nejemmel turbóztunk fel. Italok közül egyrészt szeretem a krémlikőröket, másrészt a vörösbort, harmadrészt a belga söröket, legyen az bármilyen.
2022. szept. 11. 22:08
 2/14 anonim válasza:
96%

Nekem két kedvenc ételem van: a foghagyma krémleves, melynek sajtot reszelek a tetejére; illetve a hortobágyi palacsinta, fincsi, szavtos öntettel.

Ital közül inkább a zöldteákat, illetve limonádékat szeretem.

2022. szept. 11. 22:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc étel a sertéspörkölt nokedlivel, céklával, uborkasalátával

Ital a kakaó. Vagy a házi aminek a tetején úsznak a csomók és kanakazni lehet, vagy a boltiból a krémesebb verzió

2022. szept. 11. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Brassói ubisalival vagy koviubival.

Limonádé, és meggysör

2022. szept. 12. 00:02
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
2022. szept. 12. 01:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok kedvenc ételem van.

Szeretem a tésztás ételeket: bolognai makaróni, carbonara spagetti, grízes és diós tészta.

A palacsintát akár magában, akár édesen (diós, kakaós, fahéjas, pudingos), vagy a hortobágyit.

Tojásos nokedlit uborkasalátával.

Italok közül viszont nincs abszolút kedvenc. Néha a rostos gyümölcslevek jönnek be, máskor limonádé, de előfordul hogy kólát iszom. Volt egy időszak mikor teáztam, mostanában kávézok, de a kakaót sem vetem meg.

Alkohol közül a cidert vagy a rozé bort iszom, télen forralt vörösbort.

2022. szept. 12. 07:26
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Amit nem eszek meg, az a kedvencem. A viccet félretéve hagymakarika rajongó vagyok, de mindig mást szeretek. A húslevest például.
2022. szept. 12. 07:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsleves,pöri noklival,palacsinta+limonádé.
2022. szept. 12. 07:37
 9/14 NTBS ***** válasza:
100%
Töltött káposzta és limonádé.
2022. szept. 12. 10:09
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

A kedvenc ételeiem a tengeri dolgok, rákok, halak, osztriga, kagylók... Szeretem a sashimit, a paellát, a tengeri tészta ételeket, illetve ezeket egy kis citromlével csak úgy jó füstösre grillezve.

A kedvenc italom a tejeskávé, ananász és baracklé.

2022. szept. 12. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!