Mi a kedvenc ételed és italod?
Nekem két kedvenc ételem van: a foghagyma krémleves, melynek sajtot reszelek a tetejére; illetve a hortobágyi palacsinta, fincsi, szavtos öntettel.
Ital közül inkább a zöldteákat, illetve limonádékat szeretem.
Kedvenc étel a sertéspörkölt nokedlivel, céklával, uborkasalátával
Ital a kakaó. Vagy a házi aminek a tetején úsznak a csomók és kanakazni lehet, vagy a boltiból a krémesebb verzió
Brassói ubisalival vagy koviubival.
Limonádé, és meggysör
Sok kedvenc ételem van.
Szeretem a tésztás ételeket: bolognai makaróni, carbonara spagetti, grízes és diós tészta.
A palacsintát akár magában, akár édesen (diós, kakaós, fahéjas, pudingos), vagy a hortobágyit.
Tojásos nokedlit uborkasalátával.
Italok közül viszont nincs abszolút kedvenc. Néha a rostos gyümölcslevek jönnek be, máskor limonádé, de előfordul hogy kólát iszom. Volt egy időszak mikor teáztam, mostanában kávézok, de a kakaót sem vetem meg.
Alkohol közül a cidert vagy a rozé bort iszom, télen forralt vörösbort.
A kedvenc ételeiem a tengeri dolgok, rákok, halak, osztriga, kagylók... Szeretem a sashimit, a paellát, a tengeri tészta ételeket, illetve ezeket egy kis citromlével csak úgy jó füstösre grillezve.
A kedvenc italom a tejeskávé, ananász és baracklé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!