Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez így jó lenne? Nem lenne...

Ez így jó lenne? Nem lenne ettől bajom?

Figyelt kérdés

Napi 2 liter víz

Ebéd (leves, hús, köret)

Ebéden kívül csak gyümölcs, ha éhes vagyok rágó

2022. aug. 26. 11:08
 1/4 Pekka ***** válasza:
75%
Ha nincs semmilyen betegséged, akkor nem lesz gond. De a reggelit ne hagyd ki, szerintem.
2022. aug. 26. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez pont neked való
2022. aug. 26. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Reggelire gondoltam a gyümölcsöt
2022. aug. 26. 11:37
 4/4 anonim válasza:

Ahogyan a felettem kommentáló írta, reggelit ne hagyd el, azt napközben "lemozgod", ebéd tökéletes ám én a 2 liter vizet egész napra kicsit keveslem (de egyén függő). Vacsorára úgyszint valami könnyű - saláta, esetleg egy kevés felvágott (pl soknka) ami nem nagyon zsíros pár szem paprikával, paradicsommal (kenyér/zsemle nélkül)

Ne gyötörd magad a kajával, mert a tested hozzászokik, hogy kevés tápanyagot kap, amit aztán elraktároz "rosszabb időkre" :)

Inkább többször keveset, de rendszeresen ami mellett mozogj sokat. Az aktív élet az, amitől hosszabbtávon fogyni fogsz, a koplalás, önsanyargatás úgysem tartható élethosszig (--> életmód váltásra van szükség) hameg aztán hetek, hónapok múlva enyhítesz a diétádon, akkor pillanatok alatt visszaszeded.

Sokszor keveset és mozgás. ;)

2022. okt. 11. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!