Ettől a paradicsomtól nem lesz bajom?
Édesanyám vett ma a penny marketből nem kimérős,hanem dobozos paradicsomot ami pont 1000g tehát 1kg. Valami Spanyol forgalmazó van ráírva,és Spanyolországból származik de nem piros,hanem narancssárga,nem tudom milyen íze lehet de nem várok sokat tőle,de csak eni akarok,ha már ilyen van.
Szerintetek ehetek nyugodtan belőle,nem lesz semmi bajom tőle?
De mi a probléma? Hogy dobozos, vagy hogy spanyol, vagy hogy narancssárga? Paradicsom, edd meg.
De... miért neten kérdezed ezt meg, miért nem anyukádtól?
Fel nem foghatom, miért lett lepontozva az első.
Nézd, milyen sokféle van (köztük narancssárga és fekete is)
Még csíkos paradicsom is van...
Nyilván nem tudom megmondani, mennyire pöpec az a paradicsom, de ez a nyáron vett magyarra éppolyan igaz. Mi a bajod vele? Az, hogy téli? Szerintem sem olyan jó ilyenkor, énnem veszek. A színe nem gond, a sárga paradicsom is hasonló, mint a piros, nem ettél még olyat? Málnából is van sárga, padlizsánból is van fehér, cukkiniből is van sárga és csíkos... Más fajta, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!