Más is leitatja a felvágottakról, előre felszeletelt sonkákról azt a szmötyit ami rajta van?
Figyelt kérdés
Ugye kibontasz mondjuk egy gépsonkát vagy morva sonkát és a sonkaszeleteken rajta van egy ilyen vizesnyálkás izé. Én azt mindig papírtörlővel felitatom.
A barátnőm hülyének, finnyásnak néz. Igaz ő nem is eszik ilyeneket.
Anyám dettó.
2022. aug. 22. 19:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez a szmötyi adja meg a bukéját.
2/8 anonim válasza:
A magyar felvágottakat (tisztelet a kivételnek) jellemzi, hogy kibontod és szinte folyik belőle a víz. Próbáld meg a Lidl És ez Aldi nem Magyarországon gyártott felvágottjait. Eddig ezekkel nekem pozitív a tapasztalat.
3/8 A kérdező kommentje:
Lidlben és az Aldiban szoktam venni ezeket is... bár az igaz hogy nem néztem hol gyártják őket.
Legközelebb figyelni fogom!
2022. aug. 22. 20:24
4/8 anonim válasza:
Itt okoskodok és pont a kérdésedre nem válaszoltam. Ha véletlen olyant veszek ami nyálkás én is le itatom róla, mert borzasztó gusztustalannak tartom. Ez főleg például a Spar frissen csomagolt dolgaira vonatkozik.
7/8 anonim válasza:
Én inkább dühös vagyok mint finnyás.
Azért (túl)nedves, mert akkor több
a súlya. Szlovák, Lengyel, Német,
Osztrák termékeknél ez nem tapasztalható.
Fogyasszunk hazai terméket???????
Ahogy drágul, úgy romlik a minőség is.
(a nyúlós, kellemetlen állagú, ízű
sajtokról nem is beszélek)
8/8 anonim válasza:
Én is leitatom konyhai papírtörlővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!