Érdemes étkezéskor magas és alacsony glikémiás indexű ételeket keverni?
Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy hosszan tartson a jóllakotsság-érzés, de persze energiám is legyen.
Eddig kifejezetten az alacsony GI-s kajákat részesítettem előnyben.
2022. aug. 15. 23:14
1/4 anonim válasza:
Nem. A legjobb lenne ha mindig alacsonyat ennénk.egyébként mindennek változik a gi-je ha mas etelekkel egyutt esszuk
2/4 anonim válasza:
Nem a glikémiás indextől függ az energia, az a felszívódás "sebességét" határozza meg.
3/4 anonim válasza:
"A legjobb lenne ha mindig alacsonyat ennénk."
Egészen biztosan nem, hiszen a hasnyálmirigy egyebek mellett azért létezik, hogy a vércukrot kordában tartsa. Ha a legjobb az lenne, ha csak alacsony glikémiásat zabálnánk, akkor a szervezetünk úgy alakult volna ki.
4/4 anonim válasza:
dietetikusok is azt javasolják hogy öltöztessük fel kalóriákat, szóval igazából a kevert a legjobb, egyik szélsőségbe sem jó túlzóan átmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!