Párizsit szoktatok adni a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Nálunk szereti az egész család, csak annyi rosszat írnak róla.2022. aug. 14. 10:56
1/18 anonim válasza:
persze. mondjuk eleve jó fajtát veszek
4/18 anonim válasza:
A minőségi palizer akár még sütve is jó főételnek. A nagymamám szokott olyat csinálni legalábbis.
6/18 anonim válasza:
Palizer karika. Nagy tömbből késsel szeletelt, nem olyan vékony lap, amit géppel levagdalnak.
7/18 anonim válasza:
És mesél.... 😂
Csak mondom, hogy parizer a neve.
9/18 anonim válasza:
Pick borjú párizsit szoktam venni .
Hiába veszek bármilyen sonkát, teliszalamit, nálunk a lányom (14 éves) egyedül a párizsit eszi meg.
10/18 anonim válasza:
Attól eltekintve, hogy a párizsi nem annyira egészséges a pick borjú párizsi az egyik legfinomabb ilyen jellegű étel amivel találkoztam. Nekem a TOP 5-be tuti benne lenne. De egyébként párizsi és párizsi között is sok különbség van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!