Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van még ilyen jégkrém valahol?

Van még ilyen jégkrém valahol?

Figyelt kérdés

Azt hiszem talán az algidának volt, de nem biztos, egy olyan jégkrém még kb 15 évvel ezelőtt sokat vettünk, amelyik nem volt csokival bevonva, csak a krém volt és az ízesítés. Az alap krém (vagy nem tudom mi) ugye fehér, és az ízesítés csíkokban volt benne, az epres az piros, a csokis barna csíkos. Lekerekített téglalap alakú volt, és a csíkok ilyen ovális spirálban voltak.

Igyekeztem a lehető legjobban körbe írni. Olyasmi kinézetre mint ami most van a Lidlben mogyorós jégkrém, de az akkoriban még nem volt. Persze, ez volt az egyik legolcsóbb jégkrém, de imádtam, és több féle íz volt. Szóval az egyik kérdés, hogy melyik márka volt, a másik hogy lehet-e még valahol kapni?

2022. aug. 12. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező fehér alapon spirál mintás jégkrémet keresett, a big trió 3 színű és csíkos, de rétegek vannak, nézd meg...
2022. aug. 13. 00:23
 12/17 A kérdező kommentje:

#8-9

Én ennyire nem ismertem, de szerintem is ez volt az igazi :D de örülök hogy meglett.

Köszi a segítséget

2022. aug. 13. 01:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszek rá! Havi szinten eszembe jut mert annyira szerettem és senki nem emlékszik rá :D vaníliás volt az alap egy nagy kocka és benne nekem erdei gyümölcsös örvény rémlik. [link] a középső
2022. aug. 13. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13, ugye milyen jó volt? Én ezért örültem mikor lett dobozos verzió is, képes voltam max 2 adagra meg enni 😁
2022. aug. 13. 11:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam eddig én se ezt a boltokban, a Lidlben van hasonló, az csak mogyorós. De a gyümölcsös hiányzik a legjobban.
2022. aug. 13. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Big trio! Imádtam!! Már évek óta nem találom egy boltban sem 😢
2022. aug. 18. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16, a big trió másik, nézd már meg légyszíves, hát le lett írva a jó válasz 😅 amúgy az is finom igen.
2022. aug. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!