Lehet valahol olyan laktózmentes jégkrémet kapni ami növényi tejjel van és nem víz állapotú ?
Figyelt kérdés
Nem találtam még ilyet, de hátha van. A sima fagyitől gyógyszerrel is rosszul vagyok. A vizes állagúnak pedig nem sok íze van sajnos.2020. máj. 13. 08:11
1/4 anonim válasza:
Csinálhatsz magadnak is. Millió recept van. De pl a sörbetek tökéletesek, igaz nem tej alapúak, de finomak. Siman fagyasztott gyümölcs pici mézzel összeturmixolva és kész.
2/4 anonim válasza:
A tesconak vannak laktózmentes jégrémei pl. csoki, vanília.
3/4 anonim válasza:
Mi a vizes allagu neked? Pl azok a kemenyebb, kinyomos pl?
Mert bar vizzel készülnek, de vannak vegan jegkremek. De ha ez se jo, akkor passz.
Akkor csak olyan izlik, amitoo rosszul vagy, vagy megkedveled amitol nem
4/4 anonim válasza:
A Carte d'Or gyárt vegán jégkrémeket pl. most újabbak is vannak, talán kókusz-áfonya és kakaós-bogyós gyümölcs és még van egy harmadik. Nekem nincsen semmilyen allergiám vagy érzékenységem, szóval én bármit megehetek. Viszont van egy családtagom, akinek tulajdonképpen a vegán étrend áll a legközelebb a megengedett étkezéséhez, így az ő ételeibe is bele szoktam kóstolni. Nem sok minden szokott ízleni, bevallom, de ezek a fagyik szerintem nagyon finomak és tényleg ízlik úgy is, hogy én ehetnék bármilyen fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!