Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van még ilyen jégkrém valahol?

Van még ilyen jégkrém valahol?

Figyelt kérdés

Azt hiszem talán az algidának volt, de nem biztos, egy olyan jégkrém még kb 15 évvel ezelőtt sokat vettünk, amelyik nem volt csokival bevonva, csak a krém volt és az ízesítés. Az alap krém (vagy nem tudom mi) ugye fehér, és az ízesítés csíkokban volt benne, az epres az piros, a csokis barna csíkos. Lekerekített téglalap alakú volt, és a csíkok ilyen ovális spirálban voltak.

Igyekeztem a lehető legjobban körbe írni. Olyasmi kinézetre mint ami most van a Lidlben mogyorós jégkrém, de az akkoriban még nem volt. Persze, ez volt az egyik legolcsóbb jégkrém, de imádtam, és több féle íz volt. Szóval az egyik kérdés, hogy melyik márka volt, a másik hogy lehet-e még valahol kapni?

2022. aug. 12. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Algida Big Milk?
2022. aug. 12. 21:28
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Big milk, volt dobozos verzió is.

Azt nem tudom, hogy most van e valahol még.

2022. aug. 12. 22:11
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem a big milk, én is azt találtam, de nem volt bevonata.se csoki, se másmilyen. És spirálos volt a mintája. És pálcikás, nem dobozos.
2022. aug. 12. 22:25
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

De, a big milk, a kocka formájúról volt szó...

[link]

Pl egyik ez...

2022. aug. 12. 22:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt pedig a dobozos amit írtam, talán értelmezni kéne a mondatot rendesen :)

[link]

Volt ami nem kocka alakú, csokival bevont, volt a kocka forma, csoki nélkül és csináltam dobozost IS...

2022. aug. 12. 22:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Csináltak*
2022. aug. 12. 22:31
 7/17 A kérdező kommentje:

A dobozosat nem lehetett volna úgy körbe írni hogy legyen aki felismeri mert mind ugyanolyan. Ezért emeltem ki, hogy pálcikás

Köszi, ez az, csak én ezt sehol nem találtam. Csak másik típusút találtam róla.

2022. aug. 12. 23:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
:) én még anno más néven is ismertem, az viszont istennek sem jut eszembe 😄 aztán algida megvette és utána lett ez a neve. De mi árultuk is anno, azért jöttem rá, hogy ezt keresed.
2022. aug. 12. 23:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg találtam, először krém könnyű néven futott, akkor még lehet csak a csokival borított verzió volt. De a csoki nélkülit én is jobban szeretem.
2022. aug. 12. 23:36
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Big trio?
2022. aug. 13. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!