Van még ilyen jégkrém valahol?
Azt hiszem talán az algidának volt, de nem biztos, egy olyan jégkrém még kb 15 évvel ezelőtt sokat vettünk, amelyik nem volt csokival bevonva, csak a krém volt és az ízesítés. Az alap krém (vagy nem tudom mi) ugye fehér, és az ízesítés csíkokban volt benne, az epres az piros, a csokis barna csíkos. Lekerekített téglalap alakú volt, és a csíkok ilyen ovális spirálban voltak.
Igyekeztem a lehető legjobban körbe írni. Olyasmi kinézetre mint ami most van a Lidlben mogyorós jégkrém, de az akkoriban még nem volt. Persze, ez volt az egyik legolcsóbb jégkrém, de imádtam, és több féle íz volt. Szóval az egyik kérdés, hogy melyik márka volt, a másik hogy lehet-e még valahol kapni?
Big milk, volt dobozos verzió is.
Azt nem tudom, hogy most van e valahol még.
Itt pedig a dobozos amit írtam, talán értelmezni kéne a mondatot rendesen :)
Volt ami nem kocka alakú, csokival bevont, volt a kocka forma, csoki nélkül és csináltam dobozost IS...
A dobozosat nem lehetett volna úgy körbe írni hogy legyen aki felismeri mert mind ugyanolyan. Ezért emeltem ki, hogy pálcikás
Köszi, ez az, csak én ezt sehol nem találtam. Csak másik típusút találtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!