Kfc- csirke mennyi idő alatt romlik?
Tegnap vettem a KFC-ben strips kosarat 17:00 körül.
Az utolsó darabokat olyan 22:00 magasságában ettem meg, ezalatt végig a kocsiban volt.
Ma úgy ébredtem, hogy fáj a hasam, elképzelhető, hogy attól?
Simán szoktunk olyat, hogy a maradékot hűtőbe és másnap esszük meg.
Inkább a fűszeressége feküdhette meg a gyomrodat.
KFC-ről nincs tapasztalatom. Mekiről van. 2 napon keresztül a meleg autóban hagytunk egy hamburgert. Kivettük, kicsomagoltuk, pont olyan volt mint újonnan. Én megkóstoltam, érezni lehetett hogy nem friss, de nem volt buggyant. Azért biztonságból kidobtuk. Beszéltem erről utána az egyik kollégámmal. Ő mondta, hogy ezek a Mekis kaják simán kibírnak ennyit. Múltkor 3 nap után evett meg valamit, igaz az a lakásban volt de nem hűtőben, és semmi baja nem volt az ételnek és neki se lett. Mesélte, hogy egyszer úgy kb. 10 éve direkt kiraktak egy hamburgert az iskolában egy szekrényre, hogy megnézzék mennyi idő múlva buggyan meg. 1 hónap után kezdett csak el szaglani, penészesedni meg asszem a 2. hónap után.
Szóval tuti nem buggyant meg 5 óra alatt. De a hasfájásod valószínűleg attól volt. Vagy későn etted, vagy már a te gyomrod sem bírja ezeket az ételeket. Én kb. 3 éve már hogy nem eszek gyorsétteremben, mert utána mindig hasmenésem lett. Van valami azokban a kajákban, amit az én gyomrom nem bír megemészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!