Sárgarépát pucolás nélkül magában enni?
Figyelt kérdés
Anyám szerint meg kell főzni, vagy legalább megpucolni.
De én csak a csak alatt elmosom és elrágom.
Lehet ebből valami bajom?
Mert mégiscsak a földben volt héj stb nélkül.
2022. aug. 8. 15:35
1/16 anonim válasza:
dehogy lesz bajod! főleg ha meg is mostad előtte.
2/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen korú répa, bár öregtől sem lesz bajod. Ilyenkor nyáron a friss répát elég megmosni, esetleg lekaparni.
3/16 anonim válasza:
Ha nem sérült és megmosod, akkor fogyasztható
4/16 anonim válasza:
utolsó: és ha sérült? akkor mi baja lesz tőle? húha! hol vagyunk már? a dedóban? puha egy társadalom. szerintem az ősember is megpucolta, és nagyon alaposan drótkefével megdörzsölte a répát, mielőtt megfőzte aztán ette csak meg.
5/16 anonim válasza:
Mosd meg alaposan, és nem lesz tőle bajod. Én mindig így eszem.
6/16 anonim válasza:
A pucolásnál/kaparásnál fontosabb a mosás. Én folyó víz alatt egy mosogatószivacs dörzsis részével enyhén lesúrolom, aztán eszem is, 20 éve csinálom, semmi bajom.
7/16 anonim válasza:
Csak meg kell mosni alaposan és semmi gond nem lesz :)
8/16 anonim válasza:
"utolsó: és ha sérült? akkor mi baja lesz tőle? húha! hol vagyunk már? a dedóban" Ha sérült akkor lehet férges, és a sérült részt nem biztos hogy rendesen ki tudja mosni. úgyhogy visszavehetsz abból a nagy arcodból.
9/16 anonim válasza:
Az egy beteg immunrendszer, ahol egy kis répában ülő féreg gondot okoz, szóval te is visszavehetsz.
10/16 anonim válasza:
Nem én engedtem meg magamnak undorító, lenéző hangnemet, hanem te....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!