Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 25 kg krumplit vettem a...

25 kg krumplit vettem a piacon, szép volt, jó árban volt, de pucolás közben látom, hogy meg volt fagyva, mit kezdjek most vele?

Figyelt kérdés

Vidéki piacon vettem, azt hittem, ha ilyen helyen veszem, nem egy multinál, akkor normális, jó minőséget kapok.

Egy öreg néni árulta, nem mentem korán, így már csak 2 zsákkal volt neki.

Nagyon mérges vagyok rá, 25 kg nagyon sok, így hogy rossz.

Elsőre tört krumpli lett belőle, de borzalmas íze volt.

2016. febr. 22. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Foggadjunkncigany volt!!!😆 manj vissza és mond neki aztán ha nem adja vissza az árát jelents fel...nyerd meg a pert és más g nyertél is rajta
2016. febr. 22. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valaminek az íze szubjektív dolog, van akinek ízlik, van, akinek nem. A termék belsejébe pedig nem lát még a gazdája sem. Így legfeljebb vissza mehetsz és felhívhatod a figyelmét az eladónak, hogy nem volt rendben a terméke, mert lehet hogy nem is tud róla.(Még mielőtt nagyon lázadoznál, vagy az eladót sértegetnéd)
2016. febr. 22. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Piacon is van rossz minősèg. Pont kifogta. Van ilyen.
2016. febr. 22. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:

az első igazán hasznos volt..... :S

nem hiszem, hogy felismerném a nénit, de nem volt c-gány.

azt meg nem tudom elképzelni, hofgy valaki ne tudja, hogy a kamrájában, garázsában nincs fűtés, és amikor kint -17 fok volt, akkor egy fűtetlen helyiségben is fagyott.

nem vagyok már gyerek, de még sosem vettem ilyen rossz krumplit. kívülről meg teljesen szép. :(

2016. febr. 23. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Piacon nem szabad venni semmit csak akkor, ha már évek óta ismered a kofát. Az a minimum, hogy alaposan megnézed, mit vettél, számlát is kérsz, másképp hogyan reklamálsz? Ha van számla, azon ott a neve az eladónak, forgalmazónak. Ha multinál vetted volna, visszavihetnéd, és visszakapnád a pénzt is.
2016. febr. 23. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez tanulópénz lesz. Megpróbálhatsz reklamálni, de te tudod megéri-e a macerát meg az utánajárást.

Ilyenkor már amúgy sem fogsz szuperjó krumplit kapni. Főleg jó árban. A vidéki piac meg kamuszöveg manapság, már az összes úgy működik, hogy van egy nagybani beszállító, a "kofák" meg csak a rusztikus hangulatot képviselik - néhány kivétellel persze. De valószínűleg nem az anyóka szedte a földjéből és őrizgette eddig a pincében, a multiban is ugyanezt veszed sajnos.

Finom már egyik recepttel sem lesz. Az elfagyott részt kukázd, a kevésbé rossz részeket próbáld sütni, jól megfűszerezni, úgy talán ehetőbb kicsit.

2016. febr. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!