Milyen gyakran esztek gyümölcsöt?
Naponta többször opció miért nincs?
Én a reggelibe (zabkása) almát vagy banánt teszek. Délelőtt legalább egy almát elrágcsálok. Ebéd nincs, de egy-két őszibarack vagy szőlő vagy szezontól függően valami gyümi lecsúszik. Délután szintén, mostanában dinnye. Este rendes húsos vacsi (zöldség salátával), de legtöbbször követi chia-puding, ami valami gyümölcs, natúr joghurt, és chia mag összeturmixolásából van (általában egy hétre előre elkészitem és kiadagolom zárható fedelű kis tálakba). 49 kg vagyok a 158 centimhez.
A férjem szintén hasonló, nálunk heti 20-25 kg gyümölcs fogy. Mielőtt azt mondod, hogy nem igaz, számold ki, hogy egy tisztességes görögdinnye 10 kg, és 4-5-6 őszibarack (férjem 2-3, és én is 2-3), az esetleg több is mint 1 kg. És akkor hol van még az alma és a banán, és a többi. Minden nap.
Most nyáron minden nap többször is, itt terem a kertben a málna, őszibarack, nyári alma, nyári körte többféle is, csemegeszőlő. Dinnyét is veszünk minden héten (sárgát is, görögöt is).
Amikor viszont nem terem a kertben, akkor van, hogy 1-2 hétig semmi gyümölcsöt nem eszek, az oka prózai, itt a környékünkön nincs zöldséges, a központba pedig lusta vagyok beautózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!