Európában miért nem terjedt el a jamszgyökér fogyasztása köretként? Bejött a vadrizs, barnarizs, édesburgonya az elmúlt években..
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 21:19
1/4 anonim válasza:
Ne félj, majd itt is elterjed, ha trópusi éghajlat lesz és nem nagyon marad más opció, ami megterem.
A szomszédom rendszeres locsolás mellett, forrón szedte ki a krumplikat a földből. Nagyjából ezt fogja helyettesíteni a jamszgyökér, ami egyébként egy totál ízetlen valami, de a semminél jobb.
2/4 anonim válasza:
Ilyet csak az kérdezhet, aki még sosem evett olyat. Az ízéhez képest a sótlan főtt krumpli mennyei manna, annyira jellegtelen. Illetve mivel Afrikában kézzel eszik a "levesekbe" tunkolva, nem is kényelmes evőeszközökkel fogyasztani.
4/4 anonim válasza:
#2
Amire te gondolsz, az a foufou. Többnyire maiókából csinálják de egyes helyeken jam gyökérből.
Rettentően ragad. Ezért mártják levesekbe, szószókba.
Előbb belemártják az ujjukat a szószba -vagy sűrű, pl. pálmaolajos levesbe- majd kicsippentenek egy darabot, s ezt is belemártják, s egyben lenyelik, mielőtt a szájukba ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!