Milyen édesség vagy nasi, amiből irtó sokat megtudnál enni?
Sok-sok-sok jó rumos, mazsolás puncs vagy sóskaramell fagyi vagy jégkrém, (legjobb lenne vegyesen) és gesztenyepüré tejszínhabbal.
De minden édességet szeretek, csak korlátlan mennyiséget a leírtakból tudnék enni.
Én is fagyi, jégkrém kedvelő vagyok, de itthon mindenki az.
Madártej
Tiramisu
De legfőképp nejem meggyes piskótája! (régebben anyukámé volt még ilyen finom, amíg még élt. Almás pitéje és túrós batyuja volt még a nagy kedvencem.)
Elméletileg túlevéssel le lehet szoktatni az embert valaminek a túlzott fogyasztásáról.
Eddig egyetlen sikeres kisérletem volt. A lányom kiskorában több cukrot fogyasztott, mint amennyit én egészségesnek gondoltam. "Na itt a cukor, egyél, amennyi csak jólesik!" - a részletekre nem emlékszem, régen volt.
Tömött magába annyit, hogy meglepődtem, miért nem telik el vele. Látszólag nem volt semmilyen hatása az akciónak. Csak hosszú távon észleltem, hogy jelentősen kevesebb cukros dolgot fogyaszt, mint előtte.
Azért talán jobb nem kisérletezni, nehogy valaki beteg legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!