Milyen édesség vagy nasi, amiből irtó sokat megtudnál enni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 17:10
1/18 anonim válasza:
Nagymamám rétese. Sajnos már csak emlékeimben él.
3/18 anonim válasza:
Következő szülinapomig összegyűjtök annyi pénzt, hogy vegyek magamnak egy púpozott furik (ami nem talicska!) mennyiségű kókuszos kinder pinguit.
Először kibontom az összeset, ahogy számoltam, az belemegy kb. 4 db nagy zománcozott vájlingba (ami nem tál!)
És utána beleesek fejjel, mint egy pszichopata kuvasz a fressnapfos tápba, és az összeset megeszem egyszerre!
4/18 anonim válasza:
Hármas, kérlek töltsd fel youtube-ra, és előre is boldog szülinapot!!
Az én gyengém a meggyes-diós rétes.
6/18 anonim válasza:
Sima CBA-s sós chips :"D Ami úgy édesség, az meg még a Kinder Bueno, bár a Kindernek igazából minden csokija eteti magát. :D
9/18 anonim válasza:
Őszintén, én imádok enni és az édességet is imádom. Tudom magam kontrollálni, szóval nem arról van szó, hogy mindig csak zabálok, ilyenről szó sincs. Viszont imádok enni, és én mindenből megtudnák enni egy csomót, ha tehetném. Mármint, pl. rétes, de akkor a kókuszgolyóból is, de bármilyen torta, akár oroszkrémtorta, akár valami gyümölcsös torta, de madártej, meg minden simán jöhet, de akkor chips, sós rúd, magvak... sajnos nagyon sokat tudok enni, régen emiatt volt is rajtam túlsúly, és most már nem vagyok túlsúlyos, és tudom magam kontrollálni, de ettől függetlenül, nekem nagyon nagy a gyomrom, főleg ha az édességekről van szó.
10/18 anonim válasza:
Az az igazi keserű csokifagyi
Kávés fagyi
Nutellás banános toastie
Lindt narancsos feketecsoki
Csirkés chio
Cool Doritos meleg mozis sajtszósszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!