Miért van az hogy az országban sehol nem lehet megfelelő minőségű és eltartharóságú virslit kapni?
"A virsliket viszont vagy 1.5 kg-os csomagban árulják"
Te tuti, hogy egy troll vagy.
Én nagyon sok virslit kóstoltam, mert egy időben kerestem a legjobbat és megvettem sokszor 6-7 félét is egyszerre és prémium virsliből sehol soha nem láttam ekkora kiszerelést. Olcsóbb kategória is általában 1kg.
De egyébként lefagyasztani még mindig le lehet, mint azt írtam.
Egyébként mégis mi a bajod a kisebb adaggal? Ha úgyis csak egyszer akarsz belőle enni és nem napi szinten, hogy ne menjen tönkre?
Tudod mi a vicces?
Amiket írtam virslik a legjava és a prémium virslik legjava úgy van csomagolva, hogy 2x4 darab. Külön-Külön felbontható. Egy embernek pedig 4 virsli elegendő.
"A virsliket viszont vagy 1.5 kg-os csomagban árulják, ami egy embernek nagyon sok, vagy olyan kevés kis nyanvadt adagokban amiért kár pénzt kiadni..."
Hazugság.
"...felbontás után még 1.5 napot sem bírnak..."
Hazugság.
Vagy csak trollkodni akarni kell és máris nincs megoldás.
Ostoba troll, jelentsétek a kérdést.
Én azt nem értem minek van szinte mind füst ízzel árulva?
A füstölés anno tartósítás végett volt, manapság a régi ízeket füst ízzel pótolják, kolbász, csülök, stb. az oké..., de nagyapáink tuti nem füstöltek virslit... 😄
18-as: nagyapáink nem gyártottak virslit, hanem ök is vették.
A virsli meg definíció szerint enyhén füstölt volt már több száz éve is.
#19:
Én azért utána néznék annak az eredeti receptnek, hogy füstölték-e...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!