Milyen gyümölcsök passzolnak a zabkásához?
Figyelt kérdés
Jó, banán, áfonya az megvan, de milyen más lehet jó még?
A sárgabarack pl. rettenet volt.
2022. júl. 7. 22:36
11/11 anonim válasza:
Minden is. Én sargabarackkal is nagyon szeretem, többnyire natúr joghurttal vagy kókuszreszelékkel dúsítom olyankor.
Őszibarack, ananász, mangó- szintén kókusszal, ezektől kicsit olyan egzotikus, pina colada-s lesz a zabkása, nagyon finom.
Nagyon jó a mákos-citromos is, citrom reszelt héjával és kis levével, meg ugyanez narancsos verzióban is isteni.
De amúgy tényleg mindennel jó, amit csak szeretsz.
Nem akarok ismételni másokat, szóval a felsoroltakon kívül még nagyon jó sütőtökkel is, szezonban a kedvencem, azt fahéjas-mézes-mazsolás ízvilágban szoktam, vagy a mákos verzióban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!