Van olyan élelmiszer vagy ital amit eddig mindig megvetettek de már annyira felment az ára hogy kétszer meggondoljatok?
Sajt. Lidlben vettem eddig, apró kis darabkákra van vágva-csomagolva, az egész egy harapásnyi, és 1000 Ft.
Csokis müzli ugyanott, 500 helyett 750, kenjék a hajukra, amúgy sem célom hízni. Jégsaláta szintén 700 fölött, azt sem hoztam el.
vaj
Kifejezetten szerettem a felvágott alá vajat kenni, de 1000 forintért nem vagyok hajlandó megvenni.
Vaj. Sosem használtam margarint, csak vajat, de brutál elszállt az ára. Illetve igen, már mi is csak a sima trappista sajtot vesszük meg.
Ha, meg a különlegesebb gyümölcsök, pl. áfonya. De idén még dinnyét sem vettem, mindenhol 300-400 ft kilója.
Mondanám a jégsalátát, de az van a kertünkben, szóval amúgy se vennék, de le vagyok sokkolódva az árán. 6-700 ft szezonban, nem is értem.
A húsokra is odafigyelek, mindig azt veszem, ami akciós, olcsóbb, ha találok ilyet, veszek többet és megy a fagyóba. 1800-1900 Ft-ért nem veszek meg egy kg csontos karajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!