Amikor csak 23 ezer Ft-os segélyt kaptatok, miket vásároltatok, milyen élelmiszereket, hogyan osztottátok be?
Mondanám hogy kenyér és víz, de brutál drága a kenyér is és hamar megkeményedik.
Krumpli, káposzta, nokedli stb talán...
23e két nap gyümölcsszedés...
De edd a tejfölös kenyeret.
A reggeliben segithetek
500g zab kb 300ft
Ha vizzel eszed akkor kb 60ft egy laktato reggeli
Ha tejjel eszed akkor kb 150ft-ba kijon egy reggeli
Alig ha van olcsobb es egeszsegesebb reggeli ennel
zab? azt a lovak zabálják, nem?
úgy nézek én ki mint egy ló?
ó így már értem, köszönöm
elképzeltem az egész zabszemeket, megfőve a tejben ... szinte zabszem került a ...be
Gyors és olcsó reggeli:
60 g zab
2 dl tej vagy 2 dl víz és mazsola stb.
Még cukros fahéjat vagy cukros kakaót (nem instant, főzőkakaó+porcukor) szoktam bele tenni, egy teáskanállal, de attól megintcsak drágább lesz.
Egy hatalmas csészében (6 dl-es) berakom 2-2 és fél percre a mikróba. Azért kell a nagy csésze, hogy ne fusson ki. Aztán kiveszem, megkeverem, megyek a dolgomra, míg ehetőre hűl.
nem túrós-krumplis-kókuszos kalács
hanem túrós-mazsolás-kókuszos, vagy krumplis-kókuszos-mazsolás, vagy krumplis-kókuszos, vagy csak krumplis, de ez utóbbi esetben nem kerül bele cukor, hanem kenyér lesz lényegében, nem kalács, ebben az esetben fokhagymás tejföllel, vagy fokhagymás-olajos sűrített paradicsommal kenem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!