Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy bírjam ki milka csoki...

Hogy bírjam ki milka csoki nélkül?

Figyelt kérdés
Valamiért intenzíven kívánom milka csoki, különösen a karamellest. Mert ma láttam egy kínaiban és gondolkodtam hogy megvegyem de ha megvettem volna akkor ilyen kínai levest nem tudtam volna venni ami akkor jobban megérte de utólag hibáztam, kevés pénzt vittem, de akkor jobb dolgokat vettem, de most folyamatosan ezen kattogok. Van itthon csoki(nem milka), de ma tömték a fogamat és nem akarok ma csokit enni csak holnap majd de ez az intenzív sóvárgás, ilyet még nem éreztem semmi iránt. Legközelebb max hétfőn vagy holnap tudnék venni de hogy csillapítsam ezt az érzést? Nincs sajnos semmi más karamellás cucc. AMúgy nem minden nap eszek milka csokit, meg ilyen nasikat de most valamiért rámjött ez az érzés, és nem tudom miért...AMúgy mást tudok enni, szóval nem éheztetem magam, csak csokit holnapra hagynám a biztonság kedvéért, nem érzéstelenítettek hamar megvolt. És már rég eltelt pár óra azóta de nagyon kívánom a karamellás milka csokit. Mitől lehet ez az erős kívánós érzet a kedvenc csokimra? Más milkát is nagyon szeretek de ma pont a karamellásat kívántam meg hirtelen...

2022. jún. 23. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Gumicukor van otthon? Az azért segíthet kibírni reggelig.
2022. jún. 23. 21:25
 2/10 A kérdező kommentje:
20.nincs sajnos de van valami kisebb csoki golyók. :) azt hiszem a mensi miatt tört rám hirtelen ilyen vágy, korábban nem tapasztaltam ilyet de most késett is de ma megjött.
2022. jún. 23. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen, a hormonok képesek ilyesmire. Én ma vettem 5 vödör fagyit, szóval megértelek.
2022. jún. 23. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha minden kötél szakad, csinálhatsz karamellt, csak ne a bolti minőséget várd el, ahhoz jó recept és gyakorlás kell.
2022. jún. 23. 22:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Sikerült vennem, így minden oké :) Köszi a válaszokat!
2022. jún. 24. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyeljél ide. Nekem mogyorós van. Küldjek belőle?
2022. jún. 25. 00:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
neha elgondolkodom komolyak e a kerdesek itt
2022. jún. 28. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gombóc Artúr is így kezdte!
2022. júl. 1. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is 130 kg vagyok nincs ezzel gond.
2022. júl. 1. 20:32
 10/10 Menőcsajszi72 ***** válasza:
0%
Ne gondolj rá! Nincs már semmilyen Milka csoki, betiltották!😉
2022. okt. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!