Anevemmindegy kérdése:
Lehet még valami az avokádómból? Többi lent
Figyelt kérdés
9 héttel ezelőtt raktam vízbe sajnos fejjel lefelé az avokádó magot, azóta szépen kinőtt csak úgy veszem észre hogy gyökér nem nőtt hozzá. Meg lehet még valahogy menteni?2022. jún. 23. 11:01
1/22 anonim válasza:
Kepet mutass. 99% hogy a gyokeret latod, mert a szar csak joval azutan bujik ki hogy a gyoker 10-15 centis lett.
3/22 anonim válasza:
Ez a gyokere. Tedd vissza a vizbe, csak a jo oldalaval lefele, felig lepje el a viz, aztan majd visszakanyarodik.
4/22 anonim válasza:
Ez tényleg a gyökér, tedd vissza a vízbe, vagy akár földbe is beültetheted.
5/22 A kérdező kommentje:
Hogyan kell kiultetni?
2022. júl. 18. 16:11
6/22 anonim válasza:
Én teljesen megszokott módon ültettem cserépbe, a magot csak félig tettem a földbe.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem kell valami különleges föld? Mekkora cserép legyen( 17 éves fiú vagyok nem vagyok benne jártas)
2022. júl. 18. 20:08
8/22 anonim válasza:
Én sima virágföldbe tettem, mert az volt otthon és kb 15 cm volt a felsö átméröje a cserépnek. Viszont amire figyeli kell, ha elültetted a föld épen csak nedves legyen, ne túl vizes, mert akkor elöbb rohad el, mint ahogy elkezdene nöni. És kezdetben ne a tüzö napra állítsd, hanem inkább félárnyékba.
Ha elkezd nöni, akkortól kezve csak néha öntözni kell, meg idönként tápozni vagy átültetni és nö mint a gaz.
9/22 anonim válasza:
#8 ne is mondd, nem kell egy kb. 2 meteres es ugyanilyen szeles lombozatu fa? Kiszorit a lakasbol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!