Fino tömbös turóról mit lehet tudni, valójában miből készül? Mire lehet használni azon kívül hogy felháborodik rajta az ember mert nagyon drága volt, durva átverés és undorító?
Dobozba kvázi belekövült, teljesen homogén, kemény, tömör, zsíros, krémes állagú, izetlen "paszta".
Ez nem túró.
Nádudvari, magyar túró vagy mizo, ezeket szoktam venni, ezekkel sosem volt gondom.
Azt amit írsz, még sosem vettem.
7# Én véletlenül vettem mert a hölgy aki a kezembe adta, azt hitte rá hogy a klasszikus "hazai /magyar" ami nemzeti színű csomagolásban van .
Ez egy az egyben azt másolja megjelenésében.
Csak ugye a hazai /magyar dobozos túró és zacskós is, mindegyik valódi, finom túró.
9# Mi ezen az érthetetlen?
Te csak idejössz simán kötekedni, semmi más célod nincs mint a provokáció.
Igen, ahogy írtam de kevés a kapacitásod hogy megértsd.
Lehúztam a fóliát és mint egy szétrepedezett szappan úgy nézett ki, az állaga pedig zsíros, nagyon sűrű, kemény krém.
Pontosan azért volt megrepedve néhány helyen mert annyira "szívós" tömb volt.
Savanyú, vizes ízű, köze nincs a túróhoz.
Mintha savóban lisztet főztek volna egészen sűrűre.
Ez biztosan valami ipari melléktermékekből kikevert termék és nem hagyományos készítésű túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!