A proteinkenyér átverés?
Figyelt kérdés
Eddigi tudomásom szerint a gabonafehérjéknek a biofelhasználódásuk igen alacsony, nagyjából 40% körüli.
Ebben a kenyérben nagyjából 40% a kalóriaarányos fehérjetartalom, ami nagyjából 2,5x akkora, mint a sima kenyérben. 200g 350 Ft. Így árban is 3x akkora, mint a fehér kenyér. Megéri a maradék pénzből inkább közel teljes felszívódású fehérjét venni, mint a hús, sajt, vagy szója?
2022. jún. 1. 12:08
2/3 anonim válasza:
Én inkább teljes kiőrlésű kenyeret választanék, húsból, tejtermékből...jobban szívódik fel a protein, mint gabonából
3/3 anonim válasza:
Mindwnkinek az életmódjától függ. Ha te a vajas kenyeret dzereted akkor megéri mert proteinkenyer nelkul semmi fehejret nem vinnel be reggelire. Ha sajttal, sonkaval eszed a kenyerrt akkor nem biztos hogy ugyanennyire megeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!