Mi a trükk a kovetkezo arunal? Atveres lehet?
2022. márc. 10. 06:32
1/9 anonim válasza:
Nos, nyilván eddig nem tudtad, de a vásárlói kosarad nem megoszthato. Fogalmam nincs mit akartál linkelni, mert nem lathato
2/9 anonim válasza:
Ha a kilósra gondolsz, akkor az most az Aldiban is akciós volt egy-két hete, 3800 körül asszem?
3/9 anonim válasza:
Egyébként úgy látom, hogy ők alapvetően egy nagyker, szerintem ennyi a titok. Mire a termék eljut a boltokig, az árrés 50-75% is lehet.
(Párom élelmiszer nagykeres cégnél dolgozik, szállítanak sparnak, aldinak, stb. Nagyjából féláron hozza haza a dolgokat, de sokszor még olcsóbban.)
Úgyhogy simán kimarad a kiskereskedő plusz haszna, ezért tudják olcsóbban adni. Én erre tippelek.
4/9 anonim válasza:
ezen most kihaltam, mint a dinoszauruszok
5/9 anonim válasza:
bástya, legközelebb, mielőtt megosztod a kosarad tartalmát, vedd ki belőle az „Extra kicsi koton, Hello Kitty mintás, 3 db” terméket, mert most mindenki látja.
6/9 anonim válasza:
Mókás vagy, utolsó, kar hogy le lett írva, hogy a kosár tartalma nem megoszthato.
7/9 anonim válasza:
Nagyker lévén eleve limitálva van a vásárlás és annyi kiderül a linkből, hogy alkupozícióba minimum 30 db megvásárlása fölött kerülsz.
8/9 anonim válasza:
Kérdező, mennyi ott???? Nem látjuk!!!
Amúgy igen, 3-4 ezerért van máshol is!
9/9 A kérdező kommentje:
3190 egy kilo costa szemes kave. Bocsi, azt hittem h nem latszik a koton is
2022. márc. 10. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!