Miért lesz piros a lesütött hús a melegban?
Figyelt kérdés
Kint maradt a 30 fokban, piros színe lett a marhahúsnak, kidobtam, de érdekelne ez mitől van?!2022. jún. 13. 13:47
1/9 anonim válasza:
részleteznéd? Milyen része a marhának, hogyan sütötted, milyen típusú étel volt, stb. stb.?
2/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom melyik resze a marhanak mert mar regen vettem, a fagyoban volt, 100%marha azt tudom
Csak siman kikroffolva megsutottem naturan
Fuszereztem
Salataval ettem
Kint maradt kb 1 orat es piros lett a hus
2022. jún. 13. 14:01
3/9 anonim válasza:
fotózd már le...
Sütés után nem volt piros, és aztán visszapirosodott, vagy mi???
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell kepet csatolni
De igen
Sutes utan szepen kifeheredett mint ahogy kell
Es meg amikor elrohantam otthonrol is olyan volt
Mikor visszaertem meg tiszta piros
En sem lattam meg ilyet soha
2022. jún. 13. 14:25
5/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Hát ez legfeljebb rózsaszín, nem piros...
Marhahús színe van...
A burgerek is így néznek ki belül.
8/9 A kérdező kommentje:
A képen rózsaszin élőben piros, szerintem ez nem normális..
2022. jún. 13. 14:57
9/9 anonim válasza:
A vörös húsoknak elég magas a vas ion tartalma, gondolom ez a színváltozás annak az oxidációjával lehet kapcsolatban ha tudományos magyarázatot szeretnél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!