Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A fermentálás csökkenti-e a...

Nevrokon kérdése:

A fermentálás csökkenti-e a purin tartalmat azoknál a növényeknél, melyeknek magas a purin szintje?

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. A fermentálás jó módszer a nehezebben emészthető zöldségek részeinek fogyasztásához, de a purin attól még nem lesz benne kevesebb.
2022. jún. 4. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!