3-4 napos utazásra milyen ételt szoktatok vinni/csomagolni?
Az útra pakolok valami szendvicset, nasit. Egyéb kaját nem szoktam magammal cipelni. Ha egyedül megyek, akkor általában olyan szállást foglalok, ahol van mondjuk félpanziós ellátás, ebédelni meg beülök egy étterembe vagy eszem egy gyrost. Ha túrázós, kirándulós utazás, akkor a helyi boltban veszek alapanyagokat szendvicsnek, vagy a szálláson kérek hideg ebédcsomagot.
Ha a spórolós ismerőseimmel együtt megyek, akkor is a helyi boltokban vásároljuk meg közösen a legalja minőségű kajákat (ezt annyira nem szeretem, ha már utazok, akkor csak megengedhetem magamnak a főtt, vagy legalább normális minőségű kaját is).
Boltba sajnos nincs lehetőségem menni külföldön - ezt nem értem.
Külföldön élek, meg szoktunk nyaralni, és eddig még minden országban tudtam kaját venni.
Amit fixen viszek az a gm kenyér, gm rágcsa és mondjuk egyfajta gm spagetti, mert úgy többször jártam, hogy pici boltban ez nem volt, és nem akartam 5 napig rizses ételt enni (a krumplit nem szeretem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!