Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 3-4 napos utazásra milyen...

3-4 napos utazásra milyen ételt szoktatok vinni/csomagolni?

Figyelt kérdés
Elég gyakran szoktam utazni, általában 3-4 napra. Eddig mindig konzerveket meg szendvicseket pakoltam, de már meguntam ezeket. Esetleg valakinek bármi ötlet?😄
2022. jún. 3. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen országról van szó hogy nem tudsz boltba menni?
2022. jún. 3. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha van befőző automatád, kb bármilyen kaját le tudsz zárni légmentesen, hűtés nélkül sem fognak megromlani 3-4 nap alatt, viszont elég rendesen munkaigényes.
2022. jún. 3. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ott is van közért meg étterem
2022. jún. 3. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Két szendvicset, ha nem eszek indulás előtt. Élelmiszerbolt, pékség, étterem, gyorsétterem mindenütt van
2022. jún. 4. 07:58
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Az útra pakolok valami szendvicset, nasit. Egyéb kaját nem szoktam magammal cipelni. Ha egyedül megyek, akkor általában olyan szállást foglalok, ahol van mondjuk félpanziós ellátás, ebédelni meg beülök egy étterembe vagy eszem egy gyrost. Ha túrázós, kirándulós utazás, akkor a helyi boltban veszek alapanyagokat szendvicsnek, vagy a szálláson kérek hideg ebédcsomagot.

Ha a spórolós ismerőseimmel együtt megyek, akkor is a helyi boltokban vásároljuk meg közösen a legalja minőségű kajákat (ezt annyira nem szeretem, ha már utazok, akkor csak megengedhetem magamnak a főtt, vagy legalább normális minőségű kaját is).

2022. jún. 4. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Milyen országról van szó, ahol nincs bolt, vagy büfé????
2022. jún. 4. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Boltba sajnos nincs lehetőségem menni külföldön - ezt nem értem.

Külföldön élek, meg szoktunk nyaralni, és eddig még minden országban tudtam kaját venni.

Amit fixen viszek az a gm kenyér, gm rágcsa és mondjuk egyfajta gm spagetti, mert úgy többször jártam, hogy pici boltban ez nem volt, és nem akartam 5 napig rizses ételt enni (a krumplit nem szeretem).

2022. jún. 5. 07:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Jogos, elfelejtettem írni,hogy kamionnal vagyok, elég korlátozottak a lehetőségek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2022. jún. 5. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
A parkolókban nincs büfé?
2022. jún. 5. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!