Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen tippeket trükköket...

Milyen tippeket trükköket tudtok most a dràgulàs miatt ? Mi hol olcsò esetleg mit mivel helyettesítesz ami olcsòbb ilyenekre gondolok.

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Én leszoktam a zsemléről, ami kb. kétszeresére drágult, és kenyeret veszek, ami "csak" 40 százalékkal lett drágább. De nem nagyon tudok módszert, mert szinte minden veszett módon drágul.
2022. máj. 29. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb készleteket halmozok fel, amikor épp akciós valami (persze, figyelve arra, hogy a lejárati idő előtt biztosan elfogyjon). Kenyeret már a COVID óta magam sütöm.
2022. máj. 29. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Biztos gondoltál rá, de érdemes lehet jobban figyelni azokra az ételekre amiket már egyszer megvettél. Zöldségeket lefagyasztani, ha nem használod fel és úgymond kevesebbet pazarolni és nem hagyni megromlani őket. Akciók is sokat tudnak segíteni, ha esetleg olyankor be tudsz vásárolni. Illetve kerüld el az irreálisan drága dolgokat amiket még soha nem vettél, de mégis "áh megkóstolom, mert tök jól hangzik".
2022. máj. 29. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajna nagyon nincs semmi trükkre lehetőség, hisz minden drágul és drágul.

Jobban figyelek az akciókra, az árakra. Ennyi.

2022. máj. 29. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak a jobb, meggondoltabb felhasználás ami eszembe jut és amire törekszem, spórolni kb lehetetlen, csirkeláb pörköltig meg még nem süllyednék. (félreértés ne essék tudom, hogy rengetegen szeretik, de elszomorítóan fullon lettek vele a mit főztem oldalak)

Amint látom, hogy egy minimálisan is ráncosodik a paradicsom-paprika már dobom is a fagyasztóba, később jó lesz levesbe-pörköltbe.

Nem gondolok át egy második tányért, hogy akkor mit eszek holnap, mert lehet, hogy holnap már nem is fogom kívánni és akkor meg csak megy a kukába.

Nekem a menü tervezés sajnos nem vált be pedig az is jó módszer, de amire a bevásárlás előtt rábólintott a család az másnap már fúj nem kellett, ne azt főzzek.

Ha valamit kínálnak elfogadom, pl szülők csomagolnak ezt-azt, vagy vendégségben akarnak elrakni.

2022. máj. 29. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Már az sem lenne túlzott lesüllyedés...

[link]

Már az is 849ft.

2022. máj. 29. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt veszem, ami akciós. Az lesz a kaja, amit abból lehet csinálni. Nem dőlök be az akciós paradicsomnak v. paprkának, amikor direkt drágán teszik ki a másikat. Akkor nem lecsó lesz, mert ahhoz olcsó paradicsom ÉS olcsó paprika is kell. Persze az ésszerűség határain belül.
2022. jún. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!