Milyen tippeket trükköket tudtok most a dràgulàs miatt ? Mi hol olcsò esetleg mit mivel helyettesítesz ami olcsòbb ilyenekre gondolok.
Sajna nagyon nincs semmi trükkre lehetőség, hisz minden drágul és drágul.
Jobban figyelek az akciókra, az árakra. Ennyi.
Nekem is csak a jobb, meggondoltabb felhasználás ami eszembe jut és amire törekszem, spórolni kb lehetetlen, csirkeláb pörköltig meg még nem süllyednék. (félreértés ne essék tudom, hogy rengetegen szeretik, de elszomorítóan fullon lettek vele a mit főztem oldalak)
Amint látom, hogy egy minimálisan is ráncosodik a paradicsom-paprika már dobom is a fagyasztóba, később jó lesz levesbe-pörköltbe.
Nem gondolok át egy második tányért, hogy akkor mit eszek holnap, mert lehet, hogy holnap már nem is fogom kívánni és akkor meg csak megy a kukába.
Nekem a menü tervezés sajnos nem vált be pedig az is jó módszer, de amire a bevásárlás előtt rábólintott a család az másnap már fúj nem kellett, ne azt főzzek.
Ha valamit kínálnak elfogadom, pl szülők csomagolnak ezt-azt, vagy vendégségben akarnak elrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!