Májpástétom a milyen fűszerek vagy ízesítők finomak? /pulyka máj van itthon főve /
Figyelt kérdés
#májpástétom, fűszer
2022. máj. 28. 18:55
1/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy dinsztelni hagymát és azt rakom bele.
2022. máj. 28. 18:56
2/5 anonim válasza:
Majoranna, fokhagyma, vöröshagyma
3/5 anonim válasza:
Ahogy a 2-es írja, de én a házi májasba teszek még sót, borsot és egy leheletnyi mustárt.
...a fokhagymából is csak keveset és a vöröshagymával együtt dinsztelni, majd krémesíteni az egészet együtt.
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok és azt lehagytam, hogy vajat kell bele tenni, vagy füstölt szalonna zsírt.
5/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy hagymát dinsztelek, majd rá a nyers máj, miután megfőtt/sült, összeturmixolom. Nálad nyilván a főzős fázis kimarad. Fűszerek amiket használok: só, bors, majoránna, petrezselyem, kakukkfű, nagyon leheletnyi zsálya, snidling, kevés kömény, fokhagyma, borókabogyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!